Cafè Nou

Adreça:
La Riera, 123
08302 Mataró

Contacte:
Tel. 93 758 23 61
[email protected]

Venda d’entrades:
www.culturamataro.cat/entrades

Horari:
Obert els dies i hores de funció.

Més informació:
https://www.culturamataro.cat/cafe-nou

El Cafè Nou és un equipament cultural i de promoció de ciutat situat en un edifici d’estil racionalista projectat per l’arquitecte Miquel Brullet i Monmany l’any 1935, i que està catalogat com a BCIL. Va pertànyer a la Unió de Cooperadors fins a l’any 2015.

A partir del 2018 es van iniciar les obres del projecte de reforma integral, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i per la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona.

El Cafè Nou es configura com un espai obert accessible per a tothom, un nucli turístic-cultural de la ciutat de Mataró.

A la planta baixa hi ha l'Oficina de Turisme, un bar-restaurant i una sala polivalent, amb un aforament de 70 persones. Al primer pis hi ha un teatre, amb un aforament de 102 persones assegudes i 198 persones en actes a peu dret. El teatre i la sala polivalent s’adrecen a col·lectius, artistes i entitats sense afany de lucre perquè puguin dur-hi a terme els seus processos d’assaig i exhibició. 

El Cafè Nou acull, entre d’altres, propostes amateurs o bé de caire formatiu, com les derivades de l’Aula de Teatre, de l’Escola de Música, dels batxillerats escènics i artístics, projectes comunitaris i escoles de dansa.

Fitxa tècnica del Teatre del Cafè Nou (informació per a les companyies)


Projecte Fet a Mataró. Ajuts a la creació

Propers actes