Cultura Mataró

Cultura Mataró gestiona i organitza els projectes i les activitats culturals de la ciutat. Té entre els seus objectius fomentar la creació i la formació i avançar en una societat que valori i fomenti la cultura com a eina de cohesió i de qualitat de vida per a la ciutadania. L’acció cultural se centra en la programació i gestió en diversos àmbits: el patrimoni cultural (museístic, arqueològic i natural), la cultura popular i tradicional, el foment de la lectura pública, i la creació, formació i difusió artística en qualsevol de les seves expressions (arts escèniques, arts visuals, música, cinema i audiovisuals). 

També gestiona els equipaments culturals municipals que se centren en la creació i la difusió artística, i col·labora amb entitats, organismes, institucions i empreses amb les que comparteix objectius comuns en matèria de cultura. Fomenta la participació en diversos àmbits d’actuació.


Les nostres oficines estan al carrer de Sant Josep, 9.

L'horari d'atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Del 7 al 22 d'agost les oficines i l'atenció personalitzada estaran tancats. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (La Riera, 48)

També ens podeu escriure a la nostra adreça electrònica cultura@ajmataro.cat o bé trucar-nos al 93 758 23 61.

La compra d'entrades la podeu fer a través del web entradesculturamataro.cat

Autobusos
Mataró Bus (Plaça de les Tereses) L2, L4, L5 i L7
Sarbus/Casas (Plaça de les Tereses) L1

Tren
Rodalies de Catalunya

Aparcaments
Plaça de les Tereses
La Riera


La pandèmia causada per la Covid-19 ha implicat restriccions en l’activitat cultural amb públic i en l'accés als equipaments. Ara estem tornant a gaudir de la cultura, complint estrictament totes les mesures d'higiene i seguretat dictaminades per les autoritats sanitàries. 

La cultura és segura! Entre tots farem possible que la cultura ens segueixi alimentant la ment i el cor. La cultura és vida. Us oferim una programació de qualitat i totes les mesures de seguretat, us demanem la paciència per complir les normes i, sobre tot, que gaudiu de l'experiència.