Cessió o lloguer del Teatre del Cafè Nou


El Teatre del Cafè Nou és un equipament cultural destinat a acollir projectes d’arts escèniques de companyies amateurs o en vies de professionalització, així com actes formatius de la ciutat. 

Es tracta d’un espai adreçat a col·lectius, artistes i entitats sense afany de lucre perquè puguin dur-hi a terme els seus processos d’assaig i exhibició. D’aquesta manera, des del 2023 es convoquen anualment els Ajuts a la Creació – Fet a Mataró que atorga residències artístiques a un total de 8 projectes l’any. Té un aforament de 102 localitats.

Si sou una entitat o particular i voleu sol·licitar l’espai amb el requisit de dur-hi a terme activitats emmarcades dins les arts en viu podeu tramitar la sol·licitud dins del termini de les dues convocatòries que s’obriran durant l’any i que es comunicarà a través d'aquesta pàgina. 

Per poder optar la utilització de l’espai, és imprescindible realitzar el tràmit en el període establert. Fora d’aquest període no atendrem peticions d’ús de l’equipament.

ATENCIÓ
Del 15 de juliol al 30 de setembre es podrà demanar el Teatre del Cafè Nou per al període comprès entre gener i juny del 2025.

Accedeix al tràmit

Com demanar el Teatre del Cafè Nou?

  • Cal que entreu la sol·licitud d’ús a través de la seu electrònica en el període corresponent.
  • Cal que compliu amb les normes de funcionament i característiques que són pròpies d'un equipament escènic.
  • Per poder optar a la utilització del teatre és imprescindible realitzar el tràmit dins del període establert. Fora d’aquest període no s'atendran peticions d’ús de l’equipament.

Entre d'altres dades, us demanarem:

  • Una descripció de l'acte que voleu celebrar
  • Llistat acurat de les vostres necessitats tècniques
  • Previsió de la gestió de la venda d'entrades o invitacions
  • Calendari precís d'assaigs i funcions
  • Llistat de necessitats extraordinàries

Us detallarem els serveis personals i tècnics que el teatre ofereix, i els costos d'altres serveis considerats extraordinaris (es realitzarà un pressupost en funció de les necessitats)