Cessió o lloguer del Teatre del Cafè Nou


El Teatre del Cafè Nou és un equipament cultural destinat a acollir projectes d’arts escèniques de companyies amateurs o en vies de professionalització, així com actes formatius de la ciutat. 

Es tracta d’un espai adreçat a col·lectius, artistes i entitats sense afany de lucre perquè puguin dur-hi a terme els seus processos d’assaig i exhibició. D’aquesta manera, des del 2023 es convoquen anualment els Ajuts a la Creació – Fet a Mataró que atorga residències artístiques a un total de 8 projectes l’any. Té un aforament de 102 localitats.

Si sou una entitat o particular i voleu sol·licitar l’espai amb el requisit de dur-hi a terme activitats emmarcades dins les arts en viu, podeu sol·licitar-lo en alguna de les dues convocatòries que s’obriran durant l’any:

  • De l’1 de gener a l’1 de març, per a sol·licituds del període de setembre a desembre. 
  • De l’1 de juliol al 30 de setembre, per a sol·licituds del període de gener a juny de l’any següent.

Per poder optar la utilització de l’espai, és imprescindible realitzar el tràmit en el període establert. Fora d’aquest període no atendrem peticions d’ús de l’equipament.

Fitxa tècnica del Teatre del Cafè Nou

Excepcionalment, aquest any, per a sol·licitar l’espai entre el període de gener a juny del 2024, la sol·licitud es podrà fer a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Mataró del 16 d'octubre fins al 30 de novembre de 2023. Les resolucions es faran públiques de l'1 al 20 de desembre de 2023. Podeu fer la sol·licitud a través d’aquest enllaç: 

Com demanar el Teatre del Cafè Nou?

  • Cal que entreu la sol·licitud d’ús a través de la seu electrònica en el període corresponent.
  • Cal que compliu amb les normes de funcionament i característiques que són pròpies d'un equipament escènic.
  • Per poder optar a la utilització del teatre és imprescindible realitzar el tràmit dins del període establert. Fora d’aquest període no s'atendran peticions d’ús de l’equipament.

Entre d'altres dades, us demanarem:

  • Una descripció de l'acte que voleu celebrar
  • Llistat acurat de les vostres necessitats tècniques
  • Previsió de la gestió de la venda d'entrades o invitacions
  • Calendari precís d'assaigs i funcions
  • Llistat de necessitats extraordinàries

Us detallarem els serveis personals i tècnics que el teatre ofereix, i els costos d'altres serveis considerats extraordinaris (es realitzarà un pressupost en funció de les necessitats)

Si voleu més informació sobre el teatre, la trobareu aquí:

WEB DEL TEATRE DEL CAFÈ NOU