Convocatòries a premis

Un dels objectius de Cultura és fomentar la creativitat. La iniciativa i la col·laboració en l’organització de premis i certàmens és des de fa temps una línia més d’actuació. Hi ha diversos àmbits i formats.

imatge del Premi Pedrolo

Premi de Narrativa de Ciència-ficció, Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró

Concurs anual de novel·la curta de ciència-ficció escrita en català, amb una dotació econòmica de 3.000 euros. L’obra guanyadora s’editarà dins la col·lecció de ciència-ficció de Pagès Editors.

Convocatòria oberta! Consulteu les bases de participació aquí

Premi de Poesia Ventura Ametller

Concurs anual de recull de poemes en llengua catalana. El premi consisteix en una dotació econòmica de 1.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora dins la col·lecció de poesia Premi Ventura Ametller d’Edicions de 1984. L’entitat impulsora del premi és l’Associació Ventura Ametller.

Convocatòria oberta! Consulteu les bases de participació aquí

Tota la informació a www.venturaametller.cat

Premi Helena Jubany de narració curta o contes per a ser explicats

Concurs anual de narració curta o recull de contes en llengua catalana. El premi consisteix en una dotació econòmica de 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora amb el diari Ara i al web de l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, entitat impulsora del certamen.

Més informació al web de l'Associació Helena Jubany i Lorente

Concurs de Microteatre

Concurs anual d’obres teatrals de petit format amb una durada màxima de 15 minuts. Hi haurà una selecció d’obres que es representaran en petits espais de la ciutat. Hi haurà 3 premis: un de 300, un altre de 200 i un altre de 100 euros. El veredicte serà per votació popular dels espectadors/es.