Convocatòries a premis


Un dels objectius de Cultura és fomentar la creativitat. La iniciativa i la col·laboració en l’organització de premis i certàmens és des de fa temps una línia més d’actuació. Hi ha diversos àmbits i formats.

imatge del Premi Pedrolo

Premi de Narrativa de Ciència-ficció, Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró

Concurs anual de novel·la curta de ciència-ficció escrita en català, amb una dotació econòmica de 3.000 euros. L’obra guanyadora s’editarà dins la col·lecció de ciència-ficció de Pagès Editors.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Biblioteca Pompeu Fabra: [email protected]


Premi de Poesia Ventura Ametller

Concurs anual de recull de poemes en llengua catalana. El premi consisteix en una dotació econòmica de 1.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora dins la col·lecció de poesia Premi Ventura Ametller d’Edicions de 1984. L’entitat impulsora del premi és l’Associació Ventura Ametller.

Oberta la convocatòria per al VI Premi: Bases i inscripció

Tota la informació a www.venturaametller.cat

Premi Helena Jubany de narració curta o contes per a ser explicats

Concurs anual de narració curta o recull de contes en llengua catalana. El premi consisteix en una dotació econòmica de 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora amb el diari Ara i al web de l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, entitat impulsora del certamen.

Més informació al web de l'Associació Helena Jubany i Lorente

Altres convocatòries


Premi biennal de pintura
Torres García - Ciutat de Mataró 2024
 

El certamen organitzat per l'Associació Sant Lluc per l'Art i la Fundació Iluro Nou arriba enguany a la 10a edició. Les obres seleccionades formaran part d'una exposició i el dia de la inauguració (24 de maig de 2024) es farà públic l'obra guanyadora. 

Bases del Premi - català.pdf

Bases del Premi - castellà.pdfXarxa Transversal
Concurs Comissariat de mediació artística 2023/2024

Nou concurs de comissariat de la Xarxa Transversal per a la creació d’una pràctica de mediació artística que s’articuli a l’espai públic a les 10 ciutats de la xarxa

Bases i informació completa 

Web del M|A|C