Amb nosaltres aprendràs a expressar-te amb la veu, el cos, la mirada i el gest, tot compartint l’experiència de les arts escèniques.

Cursos de l'Aula de Teatre 2022-2023


teatre per a infants
teatre per a joves
teatre per a adults
dansa contemporània
cursos de teatre especialitzats

L'Aula es mou


A l'Aula de Teatre ens agrada sortir de les nostres quatre parets i ser presents a les places i carrers de la ciutat i la comarca participant activament de la vida cultural. 
Dissenyem i participem de projectes que tenen com objectiu fer arribar les arts escèniques a la ciutadania:

Assortits de música i teatre


Ja són gairebé 40 anys d’història i continuem amb la vocació de ser el centre de formació teatral municipal de la ciutat combinant l’ensenyament des d’una vessant lúdica i professional.

Missió
L’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró és un servei públic dirigit a tota la població en general, que persegueix el foment de l’educació i el gaudi de les arts escèniques i la participació de la ciutadania.

Visió
Esdevenir un referent en la pedagogia de les arts escèniques per a tota la ciutat.
Valors

Professionalitat
Posar al servei de la ciutadania els coneixements, l’experiència, la competència, la professionalitat, el rigor, el treball en equip i la generositat dels nostres professionals per aconseguir objectius comuns.

Compromís ètic i social
Compromís amb la ciutat i el seu entorn educatiu, cultural i social per esdevenir un centre de participació i cohesió social.

Contribució en el creixement personal
Contribuïm al creixement personal dels nostres alumnes potenciant valors com la dedicació, la superació, el compromís i el desenvolupament.Oferim els coneixements essencials i bàsics en matèria d’arts escèniques a fi que es puguin utilitzar tant a la vida particular com professional i encarrilar aquell alumnat que ho desitgi a professionalitzar-se.

Voluntat d’innovació i millora
Treballem amb una metodologia pedagògica pròpia que ens permet trobar l’equilibri entre la pedagogia i la creació artística.