Temporada estable
Temporada estable

Teatre i dansa al Teatre Monumental

Gener-maig 2024


Una vegada més us convidem a endinsar-vos a l'apassionant món de les arts en viu amb una selecció d'històries amb un segell marcadament femení.
Deixeu-vos seduir per les històries i les protagonistes, i capbusseu-vos en un mar d'emocions, sentiments i realitats diverses.

Descomptes per a cada espectacle


15%

Grups de 12 persones o més, titulars dels carnets de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona o de l’associació d’espectadors del Teatre Lliure. 

25%

Estudiants, tercera edat titulars del Carnet Blau, alumnes de l’Aula de Teatre de Mataró, titulars del carnet del programa Voluntariat per la llengua, persones amb discapacitat igual o superior al 33 %.

50%

Descompte només per a les entrades dels espectacles de la temporada estable del Teatre Monumental comprades a la taquilla del teatre a partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre que hi hagi entrades disponibles.

Cal dur la documentació acreditativa corresponent al descompte en el moment de la compra presencial de les entrades (a les oficines de Cultura Mataró al c. de Sant Josep, 9 de dilluns a divendres de 9 a 14 h o bé a la taquilla del Teatre Monumental de La Riera, 169 des d'una hora abans de l'espectacle) o bé en el moment d'accedir al teatre si la compra de les entrades ha estat virtual.

Teatre inclusiu

Un teatre més a prop de tothom


Estem adherits a Apropa Cultura, una xarxa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.
A qui s’adreça?
Apropa Cultura és un programa d’inclusió i s’adreça a entitats socials que treballen amb persones en situació de risc d’exclusió social tant des de l’àmbit de la prevenció com de la intervenció directa.
Com s’hi accedeix? 
Si sou una entitat social que treballa amb col·lectius especialment vulnerables podeu registrar el vostre centre a www.apropacultura.cat i començareu a gaudir de les propostes culturals amb Apropa Cultura.

Sistema per millorar l'audició al teatre
A les obres de la temporada estable de teatre i dansa es posa al servei del públic de manera gratuïta aparells i auriculars que facilitaran la recepció del so de l’espectacle d’una forma més nítida, sense sorolls ni molèsties pel so ambient de la sala. També hi ha la possibilitat de no utilitzar auriculars i que siguin determinats audiòfons o aparells auditius personals els que es vinculin amb el petit receptor que es lliurarà a qui ho sol·liciti. Aquesta possibilitat ve determinada per les característiques tècniques de cada aparell. El teatre pretén així ser més inclusiu de cara a les persones amb algun problema auditiu.

Espai reservat per a cadires de rodes
A la platea del Teatre Monumental disposem d'espai per a persones que utilitzen cadira de rodes. 

També et pot interessar

Espectacles a la ciutat


Altres cicles d'arts en viu