Temporada de música
Temporada de música

Música de gener a juliol

Us presentem una nova temporada de música de cambra, concerts simfònics i sarsueles de la mà de la programació del Foment Mataroní i el cicle La Modesta de l'Aula de Música Masafrets. 

Temporada de música del Foment Mataroní


El Foment Mataroní i la Direcció de Cultura han unit esforços des de fa molts anys per tal d'oferir una programació lírica, simfònica i de cambra a la ciutat. Algunes funcions se celebren al Foment Mataroní, i actualment les sarsueles i les actuacions simfòniques es poden veure al Teatre Monumental.

La Modesta


La Modesta és un cicle de concerts de música de cambra, amb repertori clàssic i contemporani, organitzat per l'Ariadna R. Masafrets i la Mar Medinyà. Està gestionat des de la cooperativa cultural i educativa Aula de Música Masafrets, amb el suport de la Fundació Iluro, l'Ajuntament de Mataró, Amadeu Casanovas, diferents centres cívics de la ciutat i una bona colla d'intèrprets, compositores i creadores del món de la música amb l'objectiu d'interpretar i donar a conèixer la música de cambra de manera més propera i respectuosa.

Agenda d'espectacles d'arts en viu a la ciutat


Altres cicles d'arts en viu