Teatre Monumental

Adreça:
La Riera, 169
08302 Mataró

Contacte:
Tel. 93 758 23 61
[email protected]

Venda d’entrades:
www.culturamataro.cat/entrades

Horari:
Obert els dies i hores de funció.

El Teatre Monumental és l’espai escènic més gran de la ciutat.

El teatre té un aforament de 780 localitats: 548 a la platea i 232 a l’amfiteatre. La compra d’entrades per als espectacles es pot fer a través del web www.culturamataro.cat/entrades, a les oficines de la direcció de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 14 h) o a la taquilla del mateix teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció.

Anualment s’hi programen dos cicles de programació estable de teatre i dansa amb una selecció d’actes variada i de molta qualitat. Hi ha la possibilitat d'adquirir-ne un abonament. També s’hi programen espectacles familiars una tarda al mes, fruit de l’acord de l’Ajuntament amb La Xarxa, Fundació d'espectacle infantil i juvenil de Catalunya.

Normalment, els matins entre setmana s’hi programen espectacles especialment pensats per a centres educatius, els quals treballen algun tema relacionat amb l’obra a l’escola. Al teatre també hi trobarem la representació fruit del treball de tot un curs lectiu de projectes educatius i culturals que es realitzen conjuntament entre l’Ajuntament i les escoles i instituts, com la Mostra de Teatre Juvenil, Cantània i Tots Dansen. El teatre també se cedeix a entitats i col·lectius perquè puguin celebrar els seus actes i actuacions. 

Programació

Propers actes al Monumental

El Teatre Monumental