Cessió o lloguer del Teatre Monumental de Mataró


El Teatre Monumental és l'espai escènic més gran de la ciutat. S'hi duen a terme representacions teatrals, dansa, espectacles familiars i funcions fruit de diversos projectes educatius i culturals. L'aforament del Teatre Monumental consta de 780 localitats, distribuïdes en 548 butaques a la platea i 232 butaques a l’amfiteatre.

Al llarg de l'any al Teatre Monumental s'hi representen les obres de teatre i dansa que formen part de les dues temporades estables del teatre, i que inclouen abonament.

La resta de dies que no estan reservats a la programació pròpia de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, el teatre es posa a disposició d'altres iniciatives culturals.

Si sou una entitat o una empresa i voleu reservar el Teatre Monumental per dur-hi a terme una activitat o acte que s’emmarqui dins de les arts escèniques, podeu sol·licitar l’ús de l’equipament. Perquè això sigui possible la demanda ha de ser compatible amb el calendari d’actes disponible del teatre i amb les característiques de l’espai.

ATENCIÓ
NOU PERÍODE DE SOL·LICITUD D'ÚS DEL TEATRE MONUMENTAL: DEL DIJOUS 15 DE FEBRER AL DIUMENGE 31 DE MARÇ

Com demanar el Teatre Monumental?

  • Cal que entreu la sol·licitud d’ús a través de la seu electrònica en el període corresponent.
  • Cal que compliu amb les normes de funcionament i característiques que són pròpies d'un equipament escènic.
  • Per poder optar a la utilització del teatre és imprescindible realitzar el tràmit dins del període establert. Fora d’aquest període no s'atendran peticions d’ús de l’equipament.

Entre d'altres dades, us demanarem:

  • Una descripció de l'acte que voleu celebrar
  • Llistat acurat de les vostres necessitats tècniques
  • Previsió de la gestió de la venda d'entrades o invitacions
  • Calendari precís d'assaigs i funcions
  • Llistat de necessitats extraordinàries

Us detallarem els serveis personals i tècnics que el teatre ofereix, i els costos d'altres serveis considerats extraordinaris (es realitzarà un pressupost en funció de les necessitats)

El Teatre Monumental