Whattpad

Espectacle

CANCEL·LAT
Diumenge 24 de setembre de 2023 / 19 h / Teatre del Cafè Nou
10 €

Actuació suspesa a causa de raons organitzatives de la companyia


Comèdia negra, drama existencial, adaptació de Jaume Najarro de l'obra original '29' de Sergi Badalona.

La Clara és una literata frustrada que demana a la seva millor amiga que l’ajudi a suïcidar-se. Per aconseguir-ho, la Clara destrossarà la vida de la seva amiga, la Dessi, en un tancar i obrir d'ulls, amb les seves paraules... Però aquest és tan sols el punt de partida d’un text que desafia la intel·ligència de l’espectador, on cada paraula que pronuncien les protagonistes de l’obra tindrà un doble, o inclús triple, significat. 

Durada: 70 minuts

Espectacle en castellà

Fitxa artística

Direcció i adaptació: Jaume Najarro
Intèrprets: Julia Wallis i Dara Moreno
Ajudant de producció: Marta Tudela

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Aquelles persones que ja vau adquirir les entrades, en uns dies tramitarem la devolució de l'import. Per qualsevol dubte truqueu al  93 758 23 61

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.


Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró