El Mercat del Film mostra el millor de l’audiovisual fet a Mataró

noticia
Data de la publicació : 03.11.2022

El Mercat s’obrirà divendres 4 de novembre a les 20 h entre la Presó i el Cafè Nou amb “The box”, un espectacle de música electrònica de Tatsumi & Masako acompanyada de les projeccions visuals de Batista. Mitjançant la manipulació d'una càmera endoscòpica i objectes quotidians, la proposta s'endinsa en un món sorprenent on les formes, colors i textures es barregen amb les notes musicals.

El gruix de la programació del Mercat del Film Vol.11 serà dissabte 5 de novembre, també al Cafè Nou.  A partir de les 18 h es projectaran 30 projectes de factura mataronina en diferents formats.S’hi veurancurtmetratges, peces de videoart,documentals, tràilers, espots publicitaris,videoclips,vídeos de ficció i videodansa, entre d’altres, tots ells de curta durada.

El Mercat del Film Vol. 11 es clourà al Cafè Nou diumenge 6 de novembre a les 12  h amb la projecció del documental biogràfic “Xavier Agramont, el fotògraf descobert”, 2021, dirigit per Àngela Guerrero Brullet. En Xavier Agramont i Cruanyes explica la seva vida de soldat a Mataró i desgrana el seu ofici de fotògraf professional durant la segona meitat del segle XX. El documental mostra la mirada lúcida, intel·ligent i artística d’aquest home de 90 anys que ha dedicat la seva vida a la fotografia. Tot seguit, però a la Presó es farà una conversa amb Xavier Agramont Cruanyes (fotògraf) iÀngela Guerrero Brullet (autora del documental).

En paral·lel a la programació, a La Presó hi haurà una petita exposició de fotografies de Xavier Agramont Cruanyes, que es podrà visitar divendres 4, de 6 a 8 del vespre; dissabte 5, d’11 a 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre, i diumenge 6, d’11 a 2 del migdia.

Tota la programació del Mercat del Film Vol.11 és gratuïta i la podeu consultar aquí.