El Festival Posidònia Fest amplia escenaris i capacitat de públic per a la segona edició

noticia
Data de la publicació : 10.05.2022

Marina Rossell, Miquel Gil, Roger Mas i Magalí Sare són alguns dels artistes de la programació de la segona edició del Posidònia Fest que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de setembre al Port de Mataró.

Enguany se celebrarà la segona edició dels festival a Mataró. Una de les grans novetats és que hi haurà dos escenaris. En l'escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l'edició anterior (19 h i 21.30 h), hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil. L'altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme i l'elecció es farà mitjançant una crida on tots els músics del Maresme s'hi poden apuntar. Els escollits actuaran al festival i rebran una compensació econòmica.

L'altra gran novetat és l'aforament que, un cop superades les mesures de prevenció de la Covid, serà de 400 persones assegudes. Les entrades, que ja estan a la venda als webs entradesculturamataro.cat i posidoniafest.cat, tenen un preu de 18€ per jornada (inclou els tres concerts). També s'ha posat a la venda un abonament al preu de 45€ pels tres dies del festival (inclou els nou concerts).

El Posidònia Fest, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany s'ha arribat a un acord de col·laboració amb el Festival Revela't que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

El segell discogràfic mataroní Microscopi, amb el suport del Port de Mataró, l'Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, patrocinadors i col·laboradors, fan possible aquest festival amb la voluntat de consolidar aquesta cita amb la música, única a la ciutat. 

Tota la programació i informació del festival està disponible als webs culturamataro.cat i posidoniafest.cat.