Variacions

Exposició

Del 16.09.2023 al 17.10.2023 / La Destil·leria Espai Cultural (Camí Ral, 282-284)
Dl de 17 a 20 h. De dt a dv de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. Ds de 10 a 13 h i de 18 a 20 h.

L'exposició «Variacions» destaca el treball de tres artistes amb una trajectòria dilatada en diferents disciplines artístiques

Aquestes tres artistes provenen de rerefons artístics heterogenis, però comparteixen dedicació i experimentació creativa, i transformen les seves vivències en un mitjà de comunicació artística.

Aquesta exposició vol explorar les oscil·lacions i repeticions presents en les seves obres, i oferir-nos una oportunitat de reflexió en l’aportació personal de cadascuna.

Mitjançant la seva tècnica i sensibilitat artística, Rosa Codina-Esteve ens recorda la simplicitat i naturalesa essencial de les coses quotidianes, remarcant la seva ànima singular en una obra grandiloqüent. Cada obra és un poema visual que ens convida a aturar-nos i contemplar el món que l’envolta.

Mia Llauder treballa amb materials fràgils, com la porcellana. Les seves creacions belles i delicades semblen desafiar la mateixa naturalesa dels materials amb què treballa. Captiven l’observador convidant-lo a explorar la fragilitat i fortalesa intrínseca de l’obra, transportant-lo a un món surrealista ple d’imaginació.

A través de la repetició temàtica i els conceptes en la sèrie, Catherine Lorton construeix una narrativa visual cohesiva que connecta cada obra amb l’altra, i crea una experiència artística unificada. L’exploració d’aquesta sèrie de monotips ens convida a reflexionar en les infinites manifestacions singulars sobre una mateixa idea universal.

En conjunt, aquesta exposició ofereix una oportunitat única per explorar les tècniques d’aquestes artistes i ressalta la importància de la incidència i la repetició.

Organitza: La Destil·leria Espai Cultural

També et pot interessar…