Una gossa en un descampat

Espectacle

Aforament complet
Divendres 1 de desembre de 2023 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
10 €

Drama

Sinopsi

La Júlia i el Pau esperen el seu primer fill, però alguna cosa no va bé. Afrontaran un dels moments més complexos en què un pot trobar-se: la mort d'un fill. El viatge de la Júlia a través de les pors, els dubtes o l’alegria.. Sí, perquè també hi ha bellesa en els descampats, només cal fixar-s’hi bé.

Parlem de la mort perinatal, però també de vida. Deixem-nos portar per aquesta història, una obra mestra de la Clàudia Cedó que va ser guardonada amb els Premis de la Crítica al Millor Espectacle, Millor Text i Millor Actriu, amb els Premis Butaca al Millor muntatge de petit format, Millor text teatral i Millor direcció, i amb el Premi Núvol Apuntador a la Millor Dramatúrgia.

Qteatre

És un grup de teatre petit i flexible, amb arrels al Maresme, majoritàriament de Mataró. El formem amants del teatre amb orígens i experiències diverses, com de l’Aula de Teatre de Mataró, el Foment, Sala Cabanyes, o altres.

Presenten habitualment propostes arriscades o complexes per tractar-se de teatre amateur, de vegades com a teatre protesta, teatre social o teatre polític; tot sorgint de tragèdies, drames o comèdies, però sempre buscant la provocació intel·lectual del públic.

Fitxa artística:
Eva Buitrago
Sol Calzado
Txell Cot
Susagna Grabulosa
Lluis Massimon
Joan Palacios
Gisel·la Parra
Francesc Romero
Montse Salvà
Roger Bosch
Teresa Solà
Diana Aymerich
Tècnic de so i llums: Joan Roca
Vestuari: Eva Cuenca
Escenografia: Karlos Kosas
Administració i logística: Paula Huerta
Producció: Companyia teatral QTeatre
Direcció: Oscar Ribas

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La recaptació de la taquilla va destinada íntegrament a la companyia.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…