Registres pendents

Visita guiada amb els comissaris

Anul·lada
Diumenge 18 de setembre de 2022 / 12 h / Can Marfà. Museu de Mataró (Passatge de Can Marfà, 1)

Us convidem a la visita guiada amb els comissaris, Mònica Roselló i Jordi Guillumet, a l'exposició fotogràfica interactiva Registres pendents

L'exposició Registres pendents presenta una gramàtica visual dels records, en un aparent desordre, en què el rigor documental no és necessari per a una reconstrucció versemblant.

Aquesta proposta fa referència a la memòria en sentit genèric, posant de manifest especialment les presumptes relacions entre diversos subjectes. Aquí, el paisatge, el cos, els objectes i les accions s’exhibeixen combinats per crear tensions que interpel·lin l’espectador, i reclamin la seva capacitat d’invenció i d’intervenció.

Es tracta d’entreveure la multitud de lligams teixits entre una fotografia i el saber general, entre l’experiència i l’empremta visual que aquesta genera.

Registres pendents és una reflexió sobre el record que es presenta en forma d’instal·lació, a través d’un dispositiu que en si mateix té memòria, memòria de la llum com la mateixa fotografia, i en què les imatges que s’hi projecten deixen un rastre persistent.

Aquesta exposició s'emmarca dins el festival fotogràfic Revela'T 2022.

Entrada gratuïta

Més informació a: 93 741 29 30 | [email protected].

Organitza: Museu de Mataró - Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…