Qui no s’atreveix a tremolar

Espectacle

Diumenge 4 de desembre / 19 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Gratuït, amb reserva prèvia

En el marc dels actes del 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

La Rita i l'Aida volen ser mares. Però sense saber-ne la raó, la Rita és incapaç de decidir-se del tot: alguna cosa molt endins l'espanta i la bloqueja profundament. En un viatge transgeneracional i subaquàtic a través de les dones de la família, descobrirem d'on surten aquestes pors i dubtes. Aquesta travessia, que ens portarà des del Buenos Aires de Piazzolla, amb una balena ballarina, fins a tanatoris que són discoteques, l'obligarà a qüestionar-se els patrons apresos i repetits dins l'entorn familiar, així com a destapar actituds i descobrir agressions que fins aquest moment s'havien mantingut ocultes dins l'ecosistema familiar. Qui és que no s'atreveix a tremolar?

L’obra és un viatge en què el públic acompanyarà la protagonista en el camí de sanació, alliberament i empoderament d'una dona maltractada i hereva d'abusos.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Organitza: Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones, i d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere (CIRD)

També et pot interessar…