Pugem al tren, xu-xu-à, xu-xu-à

Activitat familiar

Diumenge 3 d'abril de 2022 / 12 h / Can Serra. Museu de Mataró (El Carreró, 17)

Què veiem des de la finestra d'un tren? El mar, els pobles, les muntanyes i el cel, els passatgers que pugen i baixen... A on ens pot portar? Quines aventures podem viure-hi? En aquesta activitat, els nens i les nenes crearan una postal del seu viatge imaginari o real amb tren

El primer viatge en tren de la Península va fer el trajecte entre Barcelona i Mataró el 1848, fa més de 170 anys. El promotor d'aquest projecte va ser un empresari mataroní anomenat Miquel Biada. Temps enrere ja havia fet una línia de tren a Cuba, llavors colònia espanyola. L'arribada del tren va ser tota una revolució! Va transformar el transport i va fer que el comerç i la indústria de la ciutat creixessin. 

Des d'aquella primera locomotora de vapor fins als trens elèctrics d'avui dia, els trens no han deixat mai de circular i ens permeten viatjar i conèixer nous indrets. 

Després d'una breu passejada pel museu, explicarem un conte relacionat amb el tren i farem un taller, en el qual es proposarà als nens i nenes fer una postal del seu viatge imaginari o real amb tren, entre les dues ciutats protagonistes: Mataró i Barcelona. 

Activitat gratuïta

Sense aforament limitat  

Més informació a: 93 741 29 30 | [email protected]

Organitza: Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…