Pràctiques laterals

Taller de moviment

Divendres 14 de juny de 2024 / 19 h / Can Gassol. Centre de Creació d'Arts Escèniques (Plaça de la Pepa Maca, 15)
Gratuït amb inscripció prèvia

Taller adreçat a persones de totes les edats interessades en les arts vives per treballar propostes que busquen mobilitzar l'imaginari a través del cos, la veu i la paraula. A càrrec de Constanza Brnčić

Pràctiques laterals és un projecte en l’àmbit de les arts en viu i de la dansa que es desplega en tres dimensions: la recerca, la definició metodològica i la creació. Partint de la noció de lateralitat com a direcció que orienta el cos —els cossos— i, per tant, la percepció, l’atenció i el pensament, en aquest taller proposo compartir algunes de les qüestions i de les pràctiques que he anat destil·lant en els darrers anys.
A la pregunta: Què hi ha, al costat?, donem resposta des del cos, l’escriptura i el traç recercant un tercer paisatge, lloc entre llocs, en el qual prolifera la diversitat i ens mostra la mesura i el límit de la nostra acció.

Constanza Brnčić
Ballarina i coreògrafa. Doctora en filosofia. Combina la seva tasca artística i de recerca en l'àmbit de la creació en arts vives, amb especial interès en la contextualitat de les pràctiques, i la realització de nombrosos projectes escènics, comunitaris i pedagògics -entre els quals destaca el projecte comunitari  PI(È)CE   (2011_2022), la peça escènica Registres Evanescents (Auditori 2023) o Peça sense mi, (Mercat de les Flors 2023)-, amb la docència de Composició, Improvisació i tècniques de moviment al Conservatori Superior de Dansa (CSD / Institut del Teatre).

Inscripcions

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…