P9 Dansa inclusiva

Nit de gala de la Fundació el Maresme

Dissabte 10 de desembre / 20 h / Teatre Monumental
10 euros

La Nit de gala de la Fundació el Maresme és un dels principals actes solidaris anuals que organitza l’entitat en el marc del 3 de desembre, Dia de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Enguany, la Nit de gala de la Fundació el Maresme acull un espectacle de dansa inclusiva de la Companyia Eva Durban. P9 dansa inclusiva neix d’un projecte d’interacció entre ballarins i ballarines amb discapacitat intel·lectual i sense. 

Aquest espectacle interpel·la el públic de manera directa demostrant que la dansa és una eina de transformació social. Tots els cossos valen, tots els cossos comuniquen, tots els cossos expressen. Emoció, sensibilitat, compromís, naturalitat i art, és el que ens trobem sobre l’escenari. S’aconsegueix que l’espectador esborri tots els prejudicis i es trenquin totes les barreres socials, perquè sí, un espectacle de dansa excepcional pot estar fet per totes les persones. Una lliçó de vida.

Els beneficis aniran destinats a donar suport a les activitats que organitza i promou la Fundació per desenvolupar projectes de millora de la qualitat de vida de les persones ateses als diferents centres i serveis de l’entitat. Com és habitual, també es pot col·laborar fent una donació a la Fila 0: ES27 2100 3077 4322 00193492.

Organitza: Fundació el Maresme

També et pot interessar…