Lostboy

Espectacle

Diumenge 14 de juliol de 2024 / 19 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)

Teatre

La Lia és una escriptora frustrada d'ençà que, per insistència de la seva parella, va començar a anar a teràpia. Segons diu, les seves frustracions les deixava anar al paper, i la seva genialitat provenia de les seves desgràcies. Els seus éssers estimats intenten convèncer-la del contrari, i l'animen a buscar altres formes de creació, però la Lia està convençuda: la seva depressió és la seva eina. Coneixerem així, a través de les seves relacions personals, la seva història, els seus motius, i com la seva mare hi va tenir un paper important, tan important que, avui, no en té cap. Guanyarà la seva tossudesa? O es deixarà aconsellar i deixarà enrere el seu dolor?

Incesables és una companyia emergent sorgida a El Timbal, centre de formació i creació escènica, formada per tres actrius i creadores. 

Direcció: Maria Montfulleda
Dramatúrgia: Núria Crespo
Actrius: Eva Catena, Núria Crespo i Aida Picón

Durada: 60 minuts

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La recaptació de la taquilla va destinada íntegrament a la companyia.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…