Jazz Jam amb Aina López

Concert. A la vora del jazz

Dijous 22 de febrer de 2024 / 21 h / Cafè de Mar (C. de Santa Rita, 1 )
7 euros anticipada / 8 euros taquilla

Nova edició de la Jazz Jam al Cafè de Mar, amb la saxofonista manresana Aina López com a convidada. Ella i la secció rítmica de Jazz Maresme encetaran un nova nit de jazz perquè, qui vulgui més tard, s'uneixi dalt de l'escenari amb el seu instrument, sigui una trompeta, una guitarra o la veu.

Aina López Pla neix a Manresa i comença a estudiar música al conservatori de la mateixa ciutat. S’endinsa al món del jazz al cap d’un temps quan també descobreix la seva passió per cantar. L'any 2020 comença la carrera de saxo jazz a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i paral·lelament als estudis superiors, combina la seva formació a Cromàtic, centre educatiu del gran saxofonista Llibert Fortuny i amb qui actualment presenta la Beat Band amb la presència a la bateria de Gergo Borlai. Ha tocat en festivals i sales emblemàtiques de Barcelona com el Primavera Sound, el Jamboree i Razzmatazz i ha participat en projectes de diversos estils musicals com La Suite de Lucía, amb figures com Joan Albert Amargós i Carles Benavent, Carmen y Maria, Las Migas, Extraño Weys, Hip Horns i Mabreezee, entre d’altres. Actualment, el seu projecte personal porta per nom Gekkos, un quintet molt jove amb una proposta artística que combina el jazz, el funk i el pop.

Més informació al web del cicle A la vora del jazz.

Les entrades als concerts es poden comprar en línia o presencialment a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9, de dilluns a divendres de 9 a 14 h ) i des d’una hora abans a la taquilla.Organitza: Associació Jazz Maresme, Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i Fabrés Produccions Mataró

També et pot interessar…