Jardins efímers musicals

Setmana de la Natura

Del 26.05.2023 al 28.05.2023 / Diversos indrets

Sis jardins efímers repartits arreu de la ciutat amenitzats amb diferents concerts per a tot tipus de públic.

Diferents floristeries i jardineries de Mataró seran les encarregades del muntatge de sis jardins efímers situats en espais del Centre, Rocafonda i Cerdanyola. Aquestes creacions es podran gaudir tots els dies del 25 al 28 de maig i comptaran amb l’actuació de diferents grups musicals.

Hi participen les jardineries Jardins Burguera i Jardineria els Gurises, i  les floristeries Anaïs disseny floral, La Mata jardiners, el Jonc floristeria i Fiori flors, plantes i complements.

A la plaça de Santa Anna
A càrrec de les floristeries Anaïs, el Jonc i Fiori


Al carrer de Barcelona / La Riera
A càrrec de jardineria els Gurises

18.30 h  - Divendres 26 de maig
Actuació musical amb Tatiana Massaguer
En Jordi Celma, a la guitarra, i la Tatiana Massaguer, a la veu, ens conviden a una cerimònia on les cançons pròpies i la música tradicional sudamericana i andalusa s'entrellacen a través de poesia i textos propis. Un viatge sonor amb la intenció de endinsar-se a l'interior de cada persona.


A la plaça Santa Maria 
A càrrec de Jardins Burguera

20 h - Divendres 26 de maig
Actuació músical amb Bóssalo
Us imagineu sentir en català clàssics de la bossanova i la samba com ara Flor de Lis, Garota de Ipanema o Mais que nada? Aquest trio maresmenc donarà un ambient íntim amb un format musical acústic idoni per l'entorn de Santa Maria.


A l’Av. Puig i Cadafalch / església Maria Auxiliadora
A càrrec de jardineria Els Gurises

12 h - Dissabte 27 de maig
Actuació musical amb Del Ganchillo
Música popular en una cruïlla de mestissatge. Folk, rock i blues per harmonitzar colors i il·lusions en consonància amb la Mare Natura. Pía Sommer (veu), Pablo Serrano (vents i percussió) i David de Maya (guitarra) “Un viatge musical a través de la improvisació, el cant i la poesia”.


A la carretera de Mata, cantonada amb Josep Punsola
A càrrec de Jardins Burguera

18 h - Dissabte 27 de maig
Actuació musical amb Pacha Musta
Pacha Musta és un grup de música nascut al Maresme que combina diferents estils musicals. La rumba, el reggae, la cúmbia i altres ritmes són els ingredients que aquests músics transformaran en una festassa popular on cantar, ballar i gaudir en un punt de la ciutat que es finestra de les diferents maneres veure la natura al món.


A la Muralla de la Presó / La Riera
A càrrec de La Mata Jardiners

20 h - Dissabte 27 de maig 
Actuació musical amb Miliu Calabuix: El llegat del Rei de la Rumba 
(Pati del Cafè Nou)
Miliu Calabuch, cantant i músic, és hereu artístic i nebot de Pere Pubill Calaf, Peret, segurament l’artista de rumba més conegut, i de l’incansable Moncho, el Gitano del Bolero. La seva escola i els seus primers referents musicals van ser, doncs, la família. Diego Cortés és fill d’una família amb una llarga tradició flamenca. És guitarrista i compositor de rumba i flamenc. Ja als disset anys, i havent estudiat música, va fer una gira pels Estats Units, on es va deixar influir pel rock, el jazz i el funk. Ha actuat conjuntament amb Albert Pla i amb el grup de flamenc-jazz Kejaleo, entre molts d’altres. Amb aquest duet el concert es converteix en un tribut i una reivindicació d’un gènere musical genuïnament català.

Organitzen: Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l'Ajuntament de Mataró i diferents floristeries i jardiners de Mataró

També et pot interessar…