Helena - Beques Nosaltres

Espectacle

Dissabte 7 d'octubre de 2023 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
10 €

Teatre-dansa, espectacle guanyador de la beca Cafè Nou de suport a la creació, producció i exhibició de projectes escènics de petit format


Sinopsi

Amb 14 anys i un caràcter decidit i extravertit, l’Helena creix envoltada d’amor i comprensió. Malauradament, un seguit de decisions errònies l’empenyen cap a les addiccions i les relacions tòxiques durant tota la seva vida.

Aquesta dansa-teatre, dirigida per l’Anna Tarrés, és el resultat d’un intens treball de recerca, que repassa cadascuna de les etapes vitals de l’Helena. Nosaltres l’acompanyarem, de ben a prop, al llarg del seu camí i en la seva presa de decisions.

Helena no només vol conscienciar els seus espectadors, sinó donar la mà a la seva estimada tieta i recordar-li que no està sola.

Durada: 40 minuts

Fitxa artística

Direcció: Anna Tarrés
Intèrprets: 
Anna Tarrés
Jordi López
Júlia Palau
Jana Garolera
Escenografia i vestuari: CIA JÏRÆ

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La recaptació de la taquilla va destinada íntegrament a la companyia.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…