Escultura contemporània. Discursos de la fragilitat | Lara Fluxà i Esther Aliu

Inauguració d'exposició

Divendres 16 de desembre de 2022 / 19 h / Can Serra. Museu de Mataró (El Carreró, 17)

La mallorquina Lara Fluxà, establerta a Barcelona, i la gironina Esther Aliu, que va obrir el seu estudi a Mataró ara fa vint anys, tancaran amb aquesta exposició el cicle contemporani al voltant del vidre, que va iniciar-se l’1 d’abril d’aquest any i que ha acompanyat la mostra de peces de vidre històric del fons del museu de Mataró, amb motiu de l’Any Internacional del Vidre

Inauguració el divendres 16 de desembre a les 19 h

La cinquena i darrera exposició comptarà amb obres d’aquestes dues artistes, que utilitzen tècniques diferents, però que tenen en comú concepcions similars a l’hora d’escollir el vidre com a vehicle d’expressió artística.

Lara Fluxà ha representat Catalunya a la 59 Biennal d’Art de Venècia d’aquest any, i ha col·laborat amb institucions de Catalunya i les Balears. Esther Aliu, la curadora del cicle, és una artista multidisciplinària que combina la investigació artística i la producció d’obra amb les tasques docents. Totes dues artistes varen coincidir en la darrera edició de les Jornades de les Arts del Vidre, organitzades pel comú d’Andorra al Centre d’Art d’Escaldes - Engordany (CAEE).

Aquesta mostra forma part de lexposició global Matèries en fusió. El vidre a les col·leccions del Museu.

Organitza: Museu de Mataró - Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…