Dones i tecnologia

Exposició

Del 01.02.2021 al 15.02.2021 / Biblioteca Pompeu Fabra
Dilluns, dimecres i divendres de 15 a 20 h, dimarts i dijous de 9.30 a 20 h i dissabtes de 10 a 14 h. Dilluns, dimecres i divendres de 15 a 20 h. Dimarts i dijous de 9.30 a 20 h. Dissabtes de 10 a 14 h Agost: dilluns, dimecres i divendres de 16 a 21 h; dimarts i dijous de 10 a 14 h i de 16 a 21 h

Exposició que vol contribuir a posar en valor el paper de les dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia

Les dones que apareixen en aquesta exposició van haver de lluitar no només per elles, sinó també per incrementar el paper de totes les dones en el món científic i tecnològic. El fet que les seves aportacions siguin reconegudes estimularà l’aparició de properes generacions de científiques i tècniques. 

L’exposició presencial itinerarà per les 10 biblioteques del Maresme que participen en el projecte. Hi trobarem onze dones que tenen un paper rellevant en l’àmbit de la ciència i la tecnologia. S’adreça a tota la ciutadania, però en especial interpel·la les noies, perquè en el futur puguin agafar el relleu d’aquestes figures rellevants.

L’exposició en línia parteix d’un recull de 25 dones referents i amb la col·laboració de la ciutadania s’anirà ampliant. Al mateix temps, l’espai digital organitza un recull d’activitats que de forma similar a TecnoGirl fomenten les vocacions tecnològiques en noies joves.

https://tecnogirl.tecnocampus.cat/exposicio-tecnogirl-dones-i-tecnologia/

Organitzen: Diputació de Barcelona, TecnoCampus, Ajuntament de Mataró i Biblioteques del Maresme

També et pot interessar…