Descoberta dels comerços emblemàtics de Mataró

Visita guiada

Dissabte 3 d'abril de 2021 / 18 h / Can Serra. Museu de Mataró (El Carreró, 17)

Descoberta d'alguns dels comerços més emblemàtics de la ciutat de Mataró. Establiments que mantenen el regust del passat i que formen part del nostre paisatge urbà. 

L’exposició “Establiments emblemàtics de Mataró” vol donar a conèixer alguns dels comerços i negocis més rellevants de la ciutat. Establiments singulars, molts d'ells centenaris, que ens permeten fer una mirada a altres temps i descobrir altres formes de comerciar i de relacionar-nos. 

Alguns comerços han desaparegut, però molts d'altres encara es troben en funcionament. Visitar-los i anar-hi a comprar ens dóna l'oportunitat de submergir-nos en el passat i gaudir dels objectes i elements decoratius de gran valor patrimonial que s'hi conserven. 

La mostra expositiva ens parla també de les històries familiars que hi ha darrere d'aquests negocis. Històries personals que ens permeten construir una memòria col·lectiva i viva, la de la nostra ciutat. 

A través de la visita guiada podreu descobrir aquest ric patrimoni i conèixer una mica més la història de Mataró. 

Aforament limitat a 10 persones

Cal inscripció prèvia (93 741 29 30 / [email protected])

Aquesta activitat està subjecta a les restriccions generals de seguretat vigents per la Covid-19. És imprescindible la inscripció prèvia, l’ús de mascareta durant l’activitat i mantenir la distància de seguretat.


Programa de màOrganitza: Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…