Creació a quatre mans, el binomi de l'escultura en vidre

Exposició

Del 07.10.2022 al 04.12.2022 / Can Serra Història de la Ciutat. Museu de Mataró (El Carreró, 17)
De dimarts a divendres de 17 a 20 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges d’11 a 14 h Tots els dilluns i els festius tancat (excepte 12 d'octubre, 1 de novembre i 6 de desembre)

El vidre contemporani compta amb artistes que investiguen noves tècniques i concepcions de l’ús d’aquest material per a la creació artística. Les obres de Meritxell Tembleque i Quim Falcó són un exemple destacat i singular d’aquestes noves aportacions

Si l'autoria compartida, en el sentit estricte del terme, no és freqüent en les arts plàstiques, en l'obra de la Txell Tembleque i del Quim Falcó aquest fet es converteix en un tret diferencial, que dona com a resultat obres de vidre fos com les que es poden veure a la sala 2 de l’exposició Matèries en fusió. Formats en escultura, ceràmica i en les tècniques del vidre a la República Txeca, s’incorporen com a docents al desaparegut Centre del Vidre de Barcelona, motiu pel qual són un referent per a la majoria dels artistes que utilitzen el vidre en les seves creacions al nostre país. Posen els seus amplis coneixements tècnics al servei d'una carrera que va iniciar-se el 1996 i que els ha portat a exposar en l'àmbit nacional i internacional.

Mostra dins de l'exposició global Matèries en fusió. El vidre a les col·leccions del Museu.

Organitza: Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…