Tres Tombs

La situació actual no ens permet celebrar actes al carrer. Us convidem, però, a visitar una galeria d'imatges antigues dels Tres Tombs a Mataró, i us animem a comprar a les pastisseries de la ciutat el tradicional tortell de Sant Antoni en forma de ferradura el cap de setmana del 30 i 31 de gener.

Més informació aquí

No et pots perdre...

El documental del mes: Allò que no et mata...

Del 13 al 27 de gener

Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança. Es tracta d'un relat coral que exposa, des de les dones i sense victimitzar-les, les conseqüències després d’una violació o agressió sexual on l’abusador no és un desconegut.

Trobareu tota la informació detallada del documental al web de DocsBarcelona. Podeu visualitzar el documental a través d'un enllaç i un codi que trobareu al finalitzar aquest formulari.

Quines exposicions puc visitar?


Les Biblioteques de Mataró us recomanen bones lectures!

Aquí trobareu recomanacions per a tots els gustos i edats. A més a més podeu anar a la biblioteca Pompeu Fabra o bé a la biblioteca Antoni Comas i recollir el calendari que les biblioteques del Maresme han preparat per a l'any 2021!

A Mataró aquest commemorem...

Projectes culturals consolidats a la ciutat


10 anys de les 48 hores Open Puig i Cadafalch

Desena edició del cap de setmana anual de portes obertes, visites guiades, conferències i actes complementaris per tal de conèixer i experimentar el patrimoni arquitectònic de la ciutat.

En aquest web podeu fer un recorregut per totes les edicions i saber els detall de l'edició d'enguany, que serà virtual


Centenari del naixement de Jordi Arenas i Clavell

El passat mes de novembre es va commemorar el centenari del naixement d'aquest gran artista polifacètic. Podeu visitar l'exposició Mirades polièdriques que se li dedica a Ca l'Arenas centre d'Art del Museu de Mataró fins al 28 de febrer. 

Aquí podeu conèixer més la seva figura i el seu important llegat a la ciutat de Mataró.


10 anys d'exposicions de la Col·lecció Bassat a la Nau Gaudí

El passat mes de desembre es complí una dècada des que el Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró va establir la Nau Gaudí de Mataró com a principal seu per anar mostrant el fons d'art contemporani de la Col·lecció Bassat. Aquí podeu fer un breu repàs a la programació que s'ha anat duent a terme, a Mataró i fora de Catalunya.

Amb la cultura, jo soc...

Arts en viu

Notícies

Mataró celebrarà els Tres Tombs en dues fases

Més de 20.000 persones han passat pel Campament Reial de Mataró

Mataró acomiada el 2020 amb una tronada al ritme de les 12 campanades

Ajuts de la Generalitat de Catalunya i el Govern d'Espanya