Soc espectador/a

Teatre, dansa i música

No hi ha res com viure la cultura en viu: un espectacle o un concert que se celebra en un moment únic i específicament per a l'espectador/a. Oferim un ventall ampli d'espectacles de teatre i dansa als equipaments municipals, i música de la mà de la Casa de la Música de Mataró, el Foment Mataroní i l'Associació Jazz Maresme. La música antiga té té un cicle consolidat a la basílica de Santa Maria.

Podeu consultar els espectacles i concerts que es van programant a l'Agenda.

Exposicions

Anar presencialment a veure una exposició o projecte artístic esdevé una experiència lúdica i alhora formativa, que ens fa créixer en valors i coneixement. 

A Mataró tenim diversos equipaments en els que trobarem exposicions amb continguts i àmbits ben diversos: el patrimoni de la ciutat, l'herència i l'actualitat artística, les ciències naturals, l'art contemporani, l'arquitectura...

Consulteu les exposicions que podeu visitar.

Visites i rutes

Mataró té un patrimoni molt ric, i juntament amb l'activitat museística i artística activa que existeix, es poden ofertar un conjunt de visites i rutes guiades per conèixer la ciutat, la història, l'arquitectura, el vessant marítim, els museus, la natura, la memòria històrica, l'arqueologia... durant tot l'any s'organitzen multitud de visites per descobrir aspectes singulars del patrimoni de la nostra ciutat.

Animeu-vos i trobeu la vostra visita aquí!

Programació familiar

Ens agrada que la cultura es visqui de manera compartida. Gaudir amb els nostres infants de programació cultural és una de les nostres prioritats, i que ho facin a part de l'àmbit escolar, juntament amb adults que estimen, hi dona un valor afegit.

Hi ha el cicle Sortim en família de teatre, circ i titelles. Les biblioteques de Mataró fan hores del conte cada setmana, entre moltes altres activitats infantils. Als museus s'hi programen tallers i activitats diverses per aprofundir, tot jugant i creant, en artistes i exposicions. I per als amants de la natura també hi ha una programació mensual a Can Boet. I tot el calendari festiu de Mataró és ideal per compartir en família!

Trieu la vostra activitat infantil aquí!