Soc alumne/a

Aula de Teatre

L'Aula de Teatre de Mataró és l'escola d'arts escèniques municipal. Fomenta l'aprenentatge en diverses disciplines de la creació i representació teatral i del moviment, i es caracteritza per l'amplitud d'alumnat que forma part de la família de l'Aula: nens i nenes, adolescents, adults i gent gran, així com cursos especialitzats i projectes dirigits a persones amb dificultats tant psicomotrius com socials. També es treballa la vocació professional i se'nfomenta la formacio encarada amb aquesta finalitat. L'alumnat de l'Aula pot participar de diversos projectes de ciutat a través d'encàrrecs concrets d'actes de cultura popular, etc.

Taller de gravat

Juntament amb l’Associació de Joves Gravadors de Mataró s'ofereix formació en el camp del gravat, contemplant cursos de diverses tècniques i de diversos nivells, fomentant tant l'aprenentatge per a persones que s'inicien en el món del gravat i la serigrafia, com oferint un espai de treball per professionals.

S'ofereixen cursos trimestrals i tallers puntuals. Trobareu més informació a www.tallergravatmataro.com

Escola Municipal de Música de Mataró

L'escola és un servei educatiu i cultural públic que incorpora la innovació educativa, des dels punts de vista organitzatiu i pedagògic com un valor afegit del centre.Té com a objectiu facilitar a tota la ciutadania espais i propostes per fer música de manera pràctica i creativa, així com recollir, donar resposta, i acompanyar els interessos i les necessitats expressives dels ciutadans en l’àmbit de la música. Així doncs, l’EMMMataró és un centre obert, dinàmic i creatiu, pensat per servir a les persones,, que afegeix valor cultural a la ciutat a partir de pràctiques educatives de qualitat, diverses i innovadores.

Trobareu tota la informació a www.emmmataro.cat

Vaig a escola

Cultura i educació van de la mà. Dediquem molts recursos a treballar conjuntament amb les escoles, perquè els nens i nenes i els joves són el nostre futur. La formació en els àmbits culturals és clau per fomentar el criteri, el gust i l'interès per la cultura. és per això que a l'hora de programa es contempla sempre organitzar activitats específicament per a grups escolars, i fer-ne un seguiment. A vegades les escoles venens als equipaments culturals, i a vegades la cultura intervé directaments a les escoles i instituts, en projectes puntuals i en formacions que duren tot el curs lectiu.

Les escoles es poden informar de l'oferta pedagògica al telèfon 93 741 29 30 o bé a educacultura@ajmataro.cat