Tornen els concerts al Clap i al Teatre Monumental

noticia
Data de la publicació : 02.03.2021

La Casa de la Música de Mataró va engegant la programació de les diferents activitats que han estat aturades per la pandèmia. Els concerts a la Sala Clap i al Teatre Monumental se sumen a les activitats que ja hem anat anunciant com són la Temporada Músiques Tranquil·les, els Xics’n’Roll i els Vermuts Musicals. La bona resposta del públic evidencia la necessitat de música en viu, omplint el Teatre l’Aliança a cada cita de la Temporada Músiques Tranquil·les, i diumenge passat en el primer Xics’n’Roll amb el tribut a The Beatles. Seguim defensant la cultura segura i necessària.

Reprenem la programació a la Sala Clap gràcies al treball en xarxa amb les Cases de la Música, Curtircuit i SalaCAT. Donades les actuals restriccions sanitàries aquests concerts seran sense servei de bar, asseguts i limitant el públic a 80 persones. Davant aquest panorama els concerts a la Sala Clap no serien possibles sense aquesta acció conjunta que aposta per una programació variada en estil, prioritzant els grups locals i del país. Els grups que faran aturada a Mataró dins la gira Curtcircuit organitzada per l’ASSAC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) entre els mesos de març i juny són Lildami (27/03), Itaca Band (10/04), Marialluïsa i Lluís Cabot (16/04), Meritxell Neddermann (17/04), Koers (8/05) i Germà Negre (18/06). A banda dels concerts de la gira Curtcircuit, tindrem el concert del grup mataroní Cine Núria, que presentarà el seu nou EP nascut durant el confinament el dia 9 d’abril.

La programació al Teatre Monumental s’enceta amb el concert d’Albert Pla el dia 24 d’abril, qui presenta la nova revisió i adaptació de MIEDO 2.0. Com ens enfrontem a aquesta nova situació i convivim amb aquestes pors inimaginables fins ara que s'han apoderat dels nostres somnis? Estem treballant per a programar més propostes que esperem anunciar més endavant.

Aquest diumenge donem tret de sortida als Vermuts Musicals amb el concert de Novo Brasil, per al qual ja no queden places. El sistema de reserves permet l’anul·lació automàtica en el cas de no poder venir, només fent click a l’enllaç que s’ha rebut per correu electrònic amb les entrades. Els diumenges següents (14 i 21 de març), seguim amb la programació dels Vermuts amb Lorien i Miquel Moya. El quart i últim vermut ha canviat de data i serà l’11 d’abril amb Carles Duart.

Les cites de la Temporada Músiques Tranquil·les segueixen la seva programació sense oferir el servei de sopar i bar donades les actuals restriccions. Dijous 11 de març serà el torn de Yumitus Hernandez i Gerard Nieto Quartet, una formació mataronina que uneix el flamenc amb el jazz i que promet una nova descoberta. Dijous 15 d’abril serà el torn de Lucia Fumero, que presentarà el seu primer treball Universo Normal. La programació es pot consultar al web musiquestranquilles.com

Aquest diumenge hem donat també tret de sortida a la proposta familiar Xics’n’roll en un format adaptat a les restriccions vigents. L’èxit de públic, el moviment de cintura en amunt i els somriures de petits i grans en acabar ens omple d’alegria i ja mirem endavant cap al proper, el tribut a Queen que tindrà lloc diumenge 25 d’abril. 

La Casa de la Música de Mataró és un projecte compartit per l’Ajuntament de Mataró, la Generalitat de Catalunya i la cooperativa Visualsonora. La seu a Mataró és una de les pioneres del projecte que va engegar ara fa setze anys i té un abast territorial de país, amb seus a Girona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Terrassa i Lleida.

+info al web casadelamusica.cat

VERMUT MUSICAL amb NOVO BRASIL
Dia: Diumenge 7 de març
Horaris: Obertura de portes: 11.30h Inici dels concerts: 12 h Espai: Parc central vell (Carpa)
Reserves EXHAURIDES! 

MÚSIQUES TRANQUIL·LES
Yumitus Hernández & Gerard Nieto Quartet
Dijous 11 de març, 20.30 h
Espai: Teatre l'Aliança: carrer Bonaire, 25
Entrades
 També podeu comprar les entrades al l'Oficina de Cultura de l'Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9)

VERMUT MUSICAL amb LORIEN
Diumenge 14 de març, 12 h
Espai: Parc central vell (Carpa)
Entrades: Gratuït amb reserva prèvia. Reserves: 

VERMUT MUSICAL amb MIQUEL MOYA
Diumenge 21 de març, 12 h
Espai: Parc central vell (Carpa)
Entrades: Gratuït amb reserva prèvia. Reserves

LILDAMI 
Dissabte 27 de març
Espai: CLAP
Entrades EXHAURIDES

CINE NÚRIA 
Dissabte 9 d’abril, 20 h
Espai: CLAP
 Entrades

 ITACA BAND 
Dissabte 10 d’abril, 20 h
Espai: CLAP
Entrades

VERMUT MUSICAL amb Carles Duart
Diumenge 11 d’abril, 12 h
Espai: Parc central vell (Carpa)
Entrades: Gratuït amb reserva prèvia. Reserves

MÚSIQUES TRANQUIL·LES:  LUCIA FUMERO
Dijous 11 de març, 20.30 h
Espai: Teatre l'Aliança: carrer Bonaire, 25
Entrades.També a l'Oficina de Cultura de l'Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9)

MARIALLUÏSA + LLUIS CABOT 
Divendres 16 d’abril, 19.15 h
Espai: Clap
Entrades

MERITXELL NEDDERMANN
Dissabte 17 d’abril, 20 h
Espai: Clap
Entrades

ALBERT PLA 
Dissabte 24 d’abril, 20 h
Espai: Teatre Monumental.
 Entrades. També a l'Oficina de Cultura de l'Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9)

XICS’N’ROLL TRIBUT: DESCOBREIX QUEEN
Diumenge 25 D’abril, 12 h.
Espai: Teatre l'Aliança: carrer Bonaire, 25
Preus: Menors de 3 anys: gratuït
Pack d’entrades 2 adults + 2 infants: 25€
 Entrades. 

KOERS 
Dissabte 8 maig, 20 h
Espai: Clap
Entrades

GERMÀ NEGRE 
Divendres 18 juny, 20 h
Espai: Clap
Entrades.