Surten a la venda les samarretes i els productes de marxandatge de Les Santes

noticia
Data de la publicació : 09.07.2024

Ja s’ha activat la venda online i a partir del 17 de juliol els productes també es podran adquirir a la botiga de Les Santes instal·lada a la plaça de Santa Anna

La regidora de Cultura, Heidi Pérez, i el regidor de Promoció de Ciutat, Joan Sarrias, han presentat aquest matí el model de la samarreta de Les Santes 2024, que reprodueix el mural que l’artista Mohamed L’Ghacham ha pintat en una paret del barri de Rocafonda.

La samarreta té tons blaus i està estampada per davant i per darrera. Al davant hi ha la reproducció del mural i a la part superior, amb la mateixa tipografia que al cartell, s’hi pot llegir Les Santes. Al darrera de la samarreta hi ha les banderoles que reprodueixen el número 304 i s’hi pot llegir Les Santes 2024. Hi ha dos models de samarretes, un de màniga curta per a infants (6 talles) i adults (6 talles),  i un altre de tirants per a adults (5 talles).

A banda de les samarretes a la botiga de Les Santes s’hi pot trobar sis models diferents del got de Les Santes, amb el qual si se’n combinen 9, es pot construir LES SANTES. Com a novetat aquest any hi ha polseres de tela, també es poden comprar polseres de silicona per a infants i adults; bosses de tela estampada amb tres colors; la reedició del llibre joc amb imants ‘La Passada de Les Santes’ i calcomanies. També hi ha tovalloles, tasses, imants i barrets, entre d’altres productes.

Tots aquests productes ja es poden comprar a botiga.lessantes.cat i a partir del dia 17 a la botiga de Les Santes situada a la plaça de Santa Anna amb el següent horari: Del dimecres 17 al divendres 26 de juliol: matins de 10.30 a 13.30 h i tardes de 17.30 a 21 h. Del dissabte 27 al dilluns 29 de juliol: tardes de 17.30 a 21 h.

Acord amb entitats comercials per a la distribució del programa
L’Ajuntament de Mataró ha arribat a un acord amb les entitats comercials de la ciutat (NEM, Negoci Empresa Mataró i l’Associació Mercat Plaça Gran i Casc Antic) perquè siguin punts de distribució del programa i del cartell de Les Santes d’aquest any. Per part de les entitats comercials hi haurà 36 establiments que s’afegiran als punts de distribució habituals que són la botiga de Les Santes, les oficines de Cultura, l’Ajuntament, els centres cívics i els principals equipaments culturals de la ciutat. El punt d’informació turística de la platja distribuirà programes resumits.

Aquesta àmplia xarxa de distribució s’ha dissenyat amb l’objectiu de fer arribar la programació de la festa major al major número de ciutadans possible.

En total s’han editat 5.000 cartells petits i 3.000 grans, 15.000 programes i 25.000 programes resumits.


Establiments adherits
Pinmat, Nexe, Pilates, Finques Santa Anna, by Tricia, Batlle fotografia, Mim's, El peix plaça de Cuba, Cobertis, Alemany, Vinya Rosa, Casa Graupera, Vilanium, Copimar, Alma, Miguel Angel perruquers, Moldumat, Gam, Re read, Finques Pous, La Confiança, Can Monserrat, La Xica, Can Torrent, ⁠Celestún | Cantina Mexicana, Batlle serveis fotogràfics, Olímpic, Boixet, M.Angels fruita, Estanc Monserrat, Sweet dreams pastisseria, Cafès Manigua, Manolo i Olga, ⁠Can Serrat, La Formatgeria, La Senia