S’obren les preinscripcions per al nou curs de l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música

Del 19 al 30 de juny

noticia
Data de la publicació : 15.06.2020

Del 19 al 30 de juny es podran fer les inscripcions per al nou curs escolar de l’Aula de Teatre de l’Ajuntament de Mataró i de l’Escola Municipal de Música de Mataró. S’oferiran diversos cursos, programes i activitats per a diferents edats amb l’objectiu de connectar la música, el teatre i la dansa amb les emocions i l’aprenentatge.

L’Aula de Teatre donarà l’oportunitat de descobrir i perfeccionar en el món del teatre i de la dansa a través de 16 cursos destinats a alumnes a partir dels sis anys i fins a majors de 65 anys. Les disciplines són ben variades i es podrà cursar per exemple teatre musical, tallers de creació i tallers d’interpretació, dansa creativa i moviment expressiu. Tots els cursos són anuals, excepte el de teatre còmic i gestual que es divideix en tres trimestres i tres especialitats (la màscara, el bufó i el clown).

Per la seva part l’Escola Municipal de Música proposa diferents programes i activitats dirigides a totes les edats (de 0 a 99 anys) i a les diverses necessitats i ritmes d’aprenentatge de cada persona. Jugar, créixer, experimentar, gaudir d’una estona de qualitat, tocar un instrument, cantar, ballar, descobrir altres estils, formar part d’un conjunt, improvisar, compondre, escoltar, compartir-ho amb altres persones, etc.

Com a novetat pel curs vinent l’EMMM proposa una assignatura de creació per a joves, un espai de trobada entre joves amb ganes de crear col·lectivament, intercanviar idees i compartir talents. També hi ha una oferta per diferents edats al voltant de la música electrònica i la creació digital.

L’Escola Municipal de Música ofereix també un curs intensiu per preparar les proves per accedir al Grau Superior de Música.

Les preinscripcions es podran fer a través dels webs emmmataro.cat pels cursos de l’Escola Municipal de Música i a culturamataro.cat pels cursos de l’Aula de Teatre. L’admissió formal a l’Aula de Teatre es comunicarà al tauler d’anuncis de l’Aula de Teatre i al web www.culturamataro.cat abans d’iniciar el període de matrícula. El llistat d’admesos i la informació del procés d’admissió es comunicarà a través de la web. Podeu consultar la normativa de preinscripció i matrícula 2020-21 a la web.

L’Aula de Teatre i l’EMMM poden aplicar reduccions de quota per a aquelles situacions que compleixen els requisits; es poden consultar a les webs dels projectes. 

Per tal de vetllar en tot moment per la protecció dels alumnes i el professorat, a l’Aula de Teatre i l’EMMM adapten l’oferta i el protocol de funcionament a les indicacions que marquin les administracions competents, les autoritats sanitàries i el mateix Ajuntament, adoptant les mesures necessàries en cada moment.

A causa de la situació d'excepcionalitat generada per l'emergència sanitària provocada per la crisi de la Covid 19, el contingut d’aquesta normativa podria veure’s afectada de per alteracions del calendari, canvis en alguns processos o tràmits adaptats a noves situacions ara no previstes, modificació de l’oferta, modificació d’horaris, alteració de ràtios o canvis de la modalitat presencial a la no presencial

S’informarà les famílies i alumnes que obtinguin plaça d’aquells canvis que es puguin produir.