S’obren les inscripcions per al voluntariat de Les Santes 2022

noticia
Data de la publicació : 17.06.2022

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha obert el termini d’inscripcions de voluntaris i voluntàries de Les Santes. S’ofereix la possibilitat de participar activament en una vintena d’actes. Les persones voluntàries donen suport al desenvolupament de cercaviles, actes de foc i actes on se serveixen productes alimentaris.  

La majoria dels actes als quals es busca voluntariat són actes de consuetud en els quals hi participen les figures institucionals de la ciutat i altres colles de cultura popular. És el cas del Desvetllament Bellugós, la Convidada de la Família Robafaves, l’Escapada a negra nit, la Pujada Tabalada, el Ball de Dracs, la Proclama, la Gegantada, el centenari d’en Patufet i els Macers, l’aniversari de l’Àliga de Mataró, la Crida de Festa Major, el concert de Barram, el De Parranda, el Correguspira, la Pujada Tabaladeta, l’Anada a Ofici, la Desfilada, l’Anada i la Tornada de la Residència, la Postal de Gegants i l’Anem a tancar.

Per inscriure’s no hi ha edat mínima i s’ha de fer a través d’un formulari, un per a majors d’edat i un per a menors d’edat. Les persones menors de 16 anys no poden participar en els actes de foc. Fins als 11 anys el voluntariat s’ha de realitzar amb l’acompanyament d’una persona adulta.

Les inscripcions, que es poden fer fina al 4 de juliol, es fan via telemàtica a:

Majors d'edat

Menors d'edat