Mataró acomiada el 2020 amb una tronada al ritme de les 12 campanades

noticia
Data de la publicació : 29.12.2020

Mataró vol acomiadar l’any 2020, marcat per la pandèmia de la Covid-19, d’una forma especial per posar de manifest les dificultats viscudes com a ciutat. Serà amb una tronada que marcarà els quarts i les dotze campanades de forma que es puguin escoltar des de tots els punts de Mataró. Un comiat plantejat a nivell ciutat però que cada ciutadà seguirà des de casa seva amb l’objectiu de complir amb les normes marcades per les autoritats sanitàries. 

L’any 2020 passarà a la història per l’arribada de la Covid-19 que ha posat en perill la salut de tots els ciutadans amb la mort, malauradament, de molts d’ells, així com també ha estat un daltabaix econòmic i social. Donada aquestes circumstàncies especials que també han obligat a anul·lar la festa popular de l’OCA que es feia a Mataró, des de la Direcció de Cultura han ideat un comiat de ciutat com a símbol per dir adéu a tot el que ha portat el 2020 i amb esperances de futur. 

Des d’un punt de la ciutat, es tiraran petards que marcaran els quarts i les dotze darreres campanades del 2020. Es podran escoltar des de tots els barris i punts de Mataró amb l’objectiu que sigui un comiat de ciutat però amb la logística marcada per les autoritats sanitàries: estar a casa amb una celebració amb el grup bombolla. 

Per visualitzar aquest comiat, s’anima a la ciutadania a penjar fotografies i vídeos de les seves revetlles a les xarxes amb el #adéu2020Mataró