Les Santes 2024 busquen voluntariat per col·laborar en diferents activitats, preparatius i serveis de la festa

noticia
Data de la publicació : 13.06.2024

La ciutadania interessada pot inscriure’s del 13 al 30 de juny per poder participar activament en una vintena d’actes de la Festa Major, Les Santes 2024. Les persones voluntàries donen suport al desenvolupament de cercaviles, actes de foc i altres activitats. 

A la majoria dels actes amb voluntariat hi participen les figures institucionals de la ciutat i altres colles de cultura popular. Es tracta del Desvetllament bellugós, la Convidada de la Família Robafaves, l’Escapada a negra nit, la Pujada Tabalada, el Ball de Dracs, la Proclama, la Gegantada, la Crida de Festa Major, el Ball dels Requisits, el De Parranda, el Correguspira, la Pujada Tabaladeta, l’Anada a Ofici, la Desfilada, l’Anada i la Tornada de la Residència, la Postal de Gegants i l’Anem a tancar.

Les activitats a fer són diverses, com donar suport a cercaviles i altres activitats de la programació de la festa.

L'edat mínima per a inscriure’s és de 7 anys. Hi ha dos formularis, un per a majors d’edat i un per a menors d’edat. Fins als 11 anys el voluntariat s’ha de realitzar amb l’acompanyament d’una persona adulta. Les persones menors de 16 anys no poden participar en els actes de foc.

Les inscripcions estan obertes del 13 al 30 de juny i es poden fer en els següents enllaços:

Inscripció majors d'edat

Inscripció menors d'edat


La inscripció també es pot fer trucant al telèfon gratuït d’atenció ciutadana 010 (des de fora de Mataró, 900 859 009) de dilluns a dijous de 8.30 a 18 h, i divendres de 8.30 a 15 h.

També als Punts d'autoservei ubicats a:
-Espai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21) de dilluns a dijous de 9 a 18 h i divendres de 9 a 15 h.
-Espai Mataró Connecta Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82), de dilluns a divendres de 9 a 15 h. 

I també a les oficines de Cultura Mataró (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h, així com a qualsevol oficina d’atenció ciutadana municipal. 

Més informació al web de Les Santes