Les Biblioteques de Mataró inicien un cicle d’Hores del conte virtuals

noticia
Data de la publicació : 07.05.2020

Aquest dijous 7 de maig ha començat la nova programació de les Hores del Conte de la Xarxa de Biblioteques de Mataró que s’ofereixen de manera virtual per tal que els menuts puguin gaudir des de casa d’una programació que fa molts anys que s’ofereixen a les bibilioteques Pompeu Fabra i Antoni Comas. 

Cada setmana es podrà veure un hora del conte. Durant el mes de maig se’n faran 4: dues petites hores del conte, adreçades a menuts de 0 a 3 anys i que es faran els dijous a les 11 h, i dues hores del conte adreçades a tots els públics que es faran els dimarts a les 18 h.

Totes es podran veure a través del compte de youtube de les Biblioteques.

La programació ha començat aquest dijous 7 de maig amb “On és la mama?, a càrrec de l'Olga Cercós. Continuarà el dimarts 12 de maig a les 18 h amb “El follet pastisser”, un conte dolç d’un follet que fa els pastissos més bons del món, de la nena Mandarina i de la seva àvia, A càrrec d’Eva González

Tot seguit es realitzarà un taller de cuina freda relacionat amb el conte. 

Dijous 21 de maig a les 11 hes podrà veure “Més que contes” a càrrec deMercè Martínez. Durant una estona màgica tots junts crearanuna bombolla ben acollidora, on petits i grans compartiran contes, músiques i jocs plens de sorpreses.

La programació es tancarà dimarts 26 de maig a les 18 h amb una Hora del conte especial del Maig Intercultual, “Contes del cistell d’arreu del món”. 

Violeta Antó explicarà contes dels cinc continents, que apropa a maneres de fer llunyanes, que es faran properes gràcies a perseverança, l'alegria i l'originalitat dels seus personatges. 

Durant aquest temps de confinament la Xarxa de Biblioteques de Mataró no ha parat de treballar i ha anat oferint a través de les xarxes recomanacions de llibres, informacions i tutorials d'accés a serveis bibliotecaris virtuals, i també ha readaptat el format d`algunes de les tertúlies literàries, fent-les virtuals. Per Sant Jordi va oferir una destacada programació a la ciutadania en obert.