L’Aula de Teatre de Mataró participa en un projecte internacional de dansa

Notícia

noticia
Data de la publicació : 15.05.2020

How the world moves és una coreografia mundial feta amb persones de diferents països, per ballar junts durant la pandèmia, cadascú des del seu lloc de confinament. Malgrat la separació física, aquest projecte recorda els camins pels quals estem comunicats amb un llenguatge universal: el moviment.

La idea va sorgir de l’escola de teatre University of the Arts de Philadelphia i ha comptat amb la participació de l’Aula de Teatre de Mataró a més d’escoles de teatre de 10 països diferents: Tailàndia, Suècia, Xina, Rússia, Romania, Sri Lanka, Anglaterra, Colòmbia i Estats Units. El projecte s’ha estat elaborant durant tot el mes d’abril i ara s’han fet públiques les tres coreografies resultants.

 En aquest projecte hi ha participat dos professors de l’Aula de Teatre, Cristina Castellà i Toni Arteaga, i també onze alumnes del grup Dansa Joves B: Aire Balisova, Ariadna Dalmau, Duna Navarro, Aina Camprubí, Anna Pons, Maria Codony, Laia Conill, Jana Garolera, Sara González, Zoe Arenós i Júlia Gasull. 

Qui també balla en una de les coreografies és la mataronina i membre del col·lectiu Dans Invitro, Bárbara Martín.

Podeu veure una de les coreografies aquí.