L’Ajuntament agraeix amb un concert la feina de les persones treballadores del Consorci Sanitari del Maresme

noticia
Data de la publicació : 16.11.2021

El pròxim diumenge 21 de novembre a les 11 del matí l’Hospital de Mataró acollirà un concert molt especial. L’Ajuntament vol agrair la gran tasca de tots els sanitaris i del personal del Consorci Sanitari del Maresme des de l’inici de la pandèmia de la Covid- 19, amb el concert de la cantaora Sandra Carrasco.

El recital, obert a tota la ciutadania, serà retransmès en directe per Mataró Audiovisual, per tal d’acostar-lo a tota la ciutadania. 

Els més de 2.000 treballadors del Consorci Sanitari del Maresme han treballat incansablement des que al primer trimestre del 2020 va esclatar la pandèmia de Covid-19 a Catalunya.

Sandra Carrasco 

Sandra Carrasco (Huelva, 1981) és la cantant que posarà veu a l’agraïment institucional que es vol fer als sanitaris. Carrasco té quatre àlbums editats i té una llarga experiència en el món del flamenc. Es va iniciar en el cante a Sevilla i ja des dels inicis va col·laborar amb destacats artistes com Manolo Sanlúcar, Miguel Poveda i Estrella Morente. 

Ha cantat en escenaris de tot el món i ha participat en nombrosos projectes teatrals. Va ser una de les pioneres cantant amb l’organització Música en Vena, una ONG que intenta instaurar la música com a necessitat de curació a tots els hospitals de l’Estat.