La samarreta de Les Santes es vendran també a les botigues de la ciutat

noticia
Data de la publicació : 28.06.2022

L’1 de juliol s’obrirà la venda online de la samarreta de la Festa Major de Mataró al web www.lessantes.cat. A partir de l’11 de juliol es podran trobar a diferents botigues de la ciutat i a la botiga de Les Santes instal·lada a la plaça de Santa Anna.

El regidor de Cultura Xesco Gomar, acompanyat d’Anna de Quirós, vicepresidenta del NEM (Negoci Empresa Mataró) han presentat aquest matí la imatge de la samarreta de Les Santes 2022. La novetat d’enguany és que es podran comprar en diferents comerços de la ciutat, a part de la botiga mòbil de la festa, que s’instal·larà de l’11 al 29 de juliol a la plaça de Santa Anna. L’Ajuntament de Mataró signarà un acord amb les entitats comercials de la ciutat per tal de fer una distribució en diferents punts de venda. Les botigues que s’acullin a la proposta es podran consultar al web de www.lessantes.cat.

Hi haurà dos models, un per a infants i un per a adults amb sis talles diferents cada un i estampades davant i darrere. Totes seran de màniga curta. Tindran un cost unitari de 12€ i el disseny ha estat elaborat per l’autora del cartell, Sit Cantallops. La producció de les samarretes s’ha fet a través d’un concurs públic, juntament amb la gestió de la botiga de Les Santes, en el qual l’empresa guanyadora és Textil Rosdan. Aquesta començarà amb una producció de 5.000 samarretes, amb la possibilitat d’arribar a les 8.000, en funció de la demanda. 

Des de l’1 de juliol es podran comprar al web www.botiga.lessantes.cat. Les que s’hagin comprat online es podran recollir a la botiga de Les Santes a partir del dia 11 de juliol. 

 La botiga ubicada a la plaça de Santa Anna també vendrà altres productes de marxandatge de la festa com ara el ventall, la motxilla, la bossa de cotó, la cinta clauer, l’ampolla, el barret de palla, la tovallola, els gots reciclables de Les Santes (dels quals se’n faran tres models), unes calcamonies i els tradicionals barrets i mocadors de correfoc. També s’hi vendran les figures de la festa de l’Associació Cultural i 15. La nova figura que s’estrena és la de la Momeroteta.