La Festa Major de Les Santes ha comptat amb el suport tecnològic de l’empresa Goufone

noticia
Data de la publicació : 29.07.2021

Goufone, l’empresa de telecomunicacions i energia amb seu a Gurb (Osona), ha estat el patrocinador tecnològic de Les Santes. L’operadora catalana ha ofert punts Wifi de connexió privada a l’Ajuntament de Mataró, per facilitar que les televisions puguin retransmetre la Festa Major, i per dur a terme el control d’entrades i sortides dels espais on han tingut lloc les diferents activitats programades. Goufone també proveirà de dispositius per facilitar al màxim tota aquesta gestió. 

Darrere d’una Festa Major hi ha tota una logística que molt sovint no s’aprecia, però que és indispensable per al bon funcionament de totes les activitats. Part d’aquesta logística té a veure amb la tecnologia, i aquest any amb l’excepcionalitat de la pandèmia encara més. Goufone, l’operadora catalana de telecomunicacions i energia verda, enguany ha volgut mostrar el seu suport a l’esdeveniment festiu per excel·lència de la ciutat de Mataró aportant solucions a aquesta logística tecnològica.

L’acord que s’ha establert entre Goufone i el consistori mataroní consisteix a proveir punts Wifi de connexió privada perquè l’Ajuntament els posi a disposició dels mitjans locals (ràdio i televisió) per tal que puguin connectar-se i retransmetre amb gran qualitat alguns dels espectacles de Les Santes. Goufone també ha ofert connexió privada a l’Ajuntament perquè es pugui portar a terme, de la manera més eficient possible, el control d’entrades i sortides dels espectacles dels onze espais on es faran activitats. A més, l’operadora d’Osona posarà a disposició de l’Ajuntament, dispositius tecnològics (com ara dispositius mòbils i repetidors de senyal o punts Wifi) perquè es pugui fer aquest seguiment. 

Aquest patrocini tecnològic és una acció de Goufone de compromís amb el territori. Per a l’empresa, el vincle amb entitats, associacions i esdeveniments forma part del seu ADN com a empresa de proximitat i 100% de km 0. A Mataró, a més d’aquesta col·laboració amb l’Ajuntament per a Les Santes, Goufone també esponsoritza l’equip femení de Waterpolo del Club Natació Mataró.