La Biblioteca Pompeu Fabra celebra els seu 24è aniversari amb programació especial

noticia
Data de la publicació : 18.11.2021

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra els seus 24 anys de vida amb un seguit d’activitats literàries per a totes les edats i gustos. Els actes més destacats seran una conversa amb l’autora contemporània Bel Olid i una xerrada on descobrirem l’obra de la polifacètica autora centenària Felícia Fuster. 

El dilluns 22 de novembre a les 18.30 h la periodista Laura Cera mantindrà una conversa amb la mataronina Bel Olid, una escriptora, traductora de formació, d’una llarga trajectòria. En aquesta conversa, ens aproparem a la seva extensa obra que abasta a públics de totes les edats, així com diversos gèneres. Coneixerem la seva obra, plena de llibres, frescos i directes, i plens de sensibilitat.

El dimecres 24 a les 18.30 h Lluïsa Julià, comissària de l'obra literària de l’Any Felícia Fuster, ens descobrirà mitjançant una trobada la veu potent i original d’aquesta poeta, traductora i artista plàstica contemporània. A més, del 20 al 30 de novembre a la biblioteca podreu trobar l'exposició "A dins, a fora. Felícia Fuster  (Barcelona, 1921- París, 2012),  poeta i pintora"


Altres activitats

La Biblioteca Pompeu Fabra també oferirà d'altres activitats com l’hora del conte especial: Ko Ko Yao  que tindrà lloc el dimarts 23 a les 18 h, i diverses exposicions: “El parc del Montnegre i el corredor” de l’1 al 30 de novembre, “ Migrants” del 15 al 30 de novembre i l'esmentada “A dins, a fora. Felícia Fuster (Barcelona, 1921- París, 2012),  poeta  i  pintora” del 20 al 30 de novembre.

Com cada any des de la seva inauguració, per celebrar el seu aniversari la biblioteca mataronina edita uns punts de llibre especials. Els d’enguany, realitzats per l'artista Marta Floriach, es començaran a repartir el 20 de novembre. Els punts de llibre dels darrers aniversaris es podran veure recollits en una mostra a la Biblioteca Pompeu Fabra del 22 al 27 de novembre.