La Biblioteca Antoni Comas celebra 10 anys amb un mes ple d’activitat

noticia
Data de la publicació : 26.01.2023

Inaugurada el 3 de febrer del 2013, la segona  biblioteca pública de la ciutat, celebra enguany el 10 è aniversari de servei amb una programació especial d’activitats per a totes les edats al llarg de tot el mes de febrer. 

La programació especial començarà l’1 de febrer amb l’espectacle “El conillet que volia pa de pessic” de la Companyia Cacauet teatre, apte per a infants des dels 18 mesos fins als 7 anys.

A banda de les hores del conte per a infants i nadons que es faran tots els dimecres, les activitats habituals com els clubs de lectura i els projectes de voluntariat com el LECXIT, també hi haurà més activitats per al públic familiar: un BiblioLab col·laboratiu que proposa a les famílies amb infants de 6 a 10 anys crear una criatura fantàstica de grans dimensions, i un Laboratori de Lectura que permetrà descobrir la vida i els amagatalls dels ratolins dels contes, tot gaudint d’una experiència literària on es convida a les famílies a crear i experimentar al voltant de la lectura i el plaer de llegir.

Per al públic jove el dissabte 18 de febrer la biblioteca proposa una Escape Room amb una missió i uns enigmes per resoldre en un temps límit, amb una xerrada prèvia sobre curiositats i estratègies del món de l’escapisme.

Finalment, per al públic adult el 28 de febrer s’oferirà la sessió de narració dels contes “Fes-li el salt amb Roald Dahl” amb històries apassionants, sorprenents, àcides i macabres i plenes d’humor negre de l’autor, acompanyades de música dels anys 50.

Durant el mes de gener la biblioteca ha demanat als usuaris, als participants en les activitats i a les entitats dels barris propers amb les quals col·labora habitualment que suggereixin paraules que defineixen aquest equipament cultural de proximitat. Amb aquestes paraules es realitzarà un mural col·laboratiu que es podrà veure a la biblioteca a partir del 15 de febrer.

Amb la inauguració de la Biblioteca Antoni Comas, fa 10 anys també es va posar en marxa la Xarxa de Biblioteques Municipals de Mataró, que juntament amb la Biblioteca Pompeu Fabra i la Biblioteca Popular, ofereix un servei bibliotecari de qualitat a la ciutat, amb una programació d’activitats estable i una gran varietat de serveis enfocats al foment de la lectura i la cultura amb igualtat d’accés per a tota la ciutadania. 

Al web i a les xarxes socials de les Biblioteques de Mataró podreu trobar la informació actualitzada de la programació que oferirà l’Antoni Comas amb motiu d’aquest aniversari.

Més informació https://biblioteques.culturamataro.cat/10e-aniversari-de-la-biblioteca-antoni-comas