La 3a edició del Maresme Sound combina artistes de l'escena independent catalana i grups emergents de Mataró i la comarca

noticia
Data de la publicació : 27.09.2022

El cicle, que se celebra del 8 d’octubre al 6 de maig del 2023,  combina música, patrimoni arquitectònic, natura i visites guiades a espais i exposicions artístiques.

Maresme Sound,  organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música en col·laboració amb l'Ajuntament de Mataró i Casa de la música de Mataró, constarà de sis concerts en diferents escenaris de la ciutat, com el tercer pis de la llibreria Dòria, el pati de Ca l'Arenas Centre d'Art. Museu de Mataró, o els jardins del Centre de Patrimoni arqueològic i natural a la masia de Can Boet.

En total sis artistes o bandes entre els quals destaquen The New Raemon, que portarà el seu pop de cantautor en duet, Joana Serrat, amb un dels millors discos de l'any passat segons la premsa especialitzada, Carlota Flanêur, presentant el seu primer disc de debut "Uncertainty" i a Ricky Gil, que acaba d'estrenar "Infinites Rutes Invisibles", el seu primer treball fora del mític grup Brighton 64. Maresme Sound farà costat a la producció local, programant a bandes i artistes emergents com The Outside Hours, a més del barceloní Caustic Roll Dave.

Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb Ajuntament de Mataró, una hora abans dels concerts realitzats a Can Boet i Ca l'Arenas, es faran visites guiades als equipaments per conèixer de primera mà les activitats que s'hi realitzen i les diferents exposicions com la del Parc del Montnegre i el Corredor, l'exposició de l'artista Carme Garolera o la visita al jardí mediterrani.

Les entrades dels concerts del Maresme Sound es podran comprar anticipadament a la llibreria Dòria o al web maresmesound.com.


Abonament de temporada

6 concerts per 49€. A la venda del 26 setembre al 7 doctubre


The New Raemon + Visita guiada a l'exposició del Parc del Montnegre i el Corredor

8 doctubre. Obertura de portes i visita guiada a les 19 h. Concert a les 20 h.
Can Boet
Preu:12€
Carrer de Pablo Iglesias, 83 


Joana Serrat + Visita guiada a l’exposició de l’artista de Carme Garolera

12 de novembre. Obertura de portes i visita guiada a les 19 h. Concert a les 20 h.
Ca l'Arenas Centre dArt. Museu de Mataró 
Preu: 12€
Carrer Argentona, 64 Mataró


Ricky Gil

14 de gener a les 20 h
Dòria Llibres
Preu: 10€
Carrer Argentona, 24 


Caustic Roll Dave

25 de febrer 2023 a les 20 h
Dòria Llibres
Preu: 6€


Carlota Flanêur + Visita guiada a l'exposició de Carme Garolera

25 de març 2023. Obertura de portes i visita guiada a les 19 h. Concert a les 20 h.
Ca l'Arenas Centre dArt. Museu de Mataró
Preu: 10€


The Outside Hours + Visita guiada al jardi mediterrani de Can Boet

6 maig 2023. Obertura de portes i visita guiada a les 19 h. Concert a les 20 h.
Can Boet
Preu: 8€