Finalitzat el procés de confirmació de les reserves d’entrades per les activitats de les Santes, s’obre la venda per a tothom

noticia
Data de la publicació : 19.07.2021

El passat 9 de juliol es va acabar el període de reserva amb un total de més de 35.000 sol·licituds d’entrades. Fins al dia 16 de juliol aquelles persones que van obtenir una entrada a través del sorteig realitzat han pogut fer la reserva. Ja que hi ha gent que no l’ha fet efectiva, s’ha ofert a la gent que estava en llista d’espera comprar les entrades disponibles als actes més demanats, així com s’ha ofert la possibilitat a assistir a sessions diferents de les reservades.

Aquesta reubicació acaba avui dilluns i ara totes les entrades ja estan disponibles per a tothom. La compra de tiquets es poden fer fins a acabar existències, fins al moment de l’accés als actes, però cal recalcar que als espais dels actes no hi haurà cap taquilla per a comprar-les, la compra s’haurà de fer on-line.

La Direcció de Cultura donarà suport a la compra per la gent que no té accés a internet, les oficines de Cultura (c. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h. 

Fins ara s’han venut un total de 24.672 entrades pels actes de Les Santes.

Els ingressos per a la venda d’entrades es destinarà a la cultura popular mataronina.

Cal recordar que les entrades dels actes que es fan a les esglésies de Santa Maria i Sant Josep no tenen cap cost i es venen a través d’un altre sistema, la plataforma recintes.cat. Al web de Les Santes trobareu els enllaços.