El Maresme Sound celebrarà la seva segona edició amb nou concerts d’artistes emergents

noticia
Data de la publicació : 13.09.2021

Ferran Palau, Anna Andreu, Albert Freixas i Carola Ortiz, els noms destacats de la segona edició del Maresme Sound. Albert Freixas serà l’encarregat d’obrir el festival el 18 de setembre a Dòria Llibres.

 El cicle d'acústics Maresme Sound presenta el cartell per l'edició del 2021-22, amb presència d'artistes de l'escena independent catalana i grups emergents de Mataró i el Maresme. Aquest any el festival, organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música en col·laboració amb Cultura Mataró s'allargarà nou mesos en diferents escenaris de la ciutat, com el tercer pis de la llibreria Dòria, el pati del centre d'art Ca l'Arenas, o els jardins de la Masia de Can Boet. En total 11 artistes o bandes entre els quals destaquen Ferran Palau, que portarà el seu pop metafísic en format acústic; Anna Andreu, una de les revelacions de l'any segons la premsa especialitzada; Albert Freixas, presentant el seu tercer disc d'estudi "Chroma" i Carola Ortiz que acaba d'estrenar "Pecata Beata", el seu nou treball.

 El Maresme Sound tornarà a fer costat a la producció local, programant a bandes i artistes emergents com Black Fanegas, Carles Duart o els Tiger Mosquito, a més dels vallesans Zesc, editats pel segell mataroní Camping Records. Enguany la música electrònica local tindrà el seu espai amb els projectes DLuiset, Dirty & Harry i Talcö.

 Albert Freixas serà l'encarregat d'obrir la segona edició del cicle a Dòria Llibres el 18 de setembre a partir de les 20 h. Un concert intimista d’un artista amb una dilatada trajectòria, on el jazz, el folk, el blues, estils que formen part de la seva cultura musical, seran els protagonistes. Les entrades per aquest i la resta dels concerts del Maresme Sound es podran comprar per anticipat a la llibreria Dòria.

Aquesta és la programació:


 Albert Freixas
18 de setembre a les 20h
Dòria Llibres, 6€

 Ferran Palau
2 d'octubre a les 20h
Ca l'Arenas, 12€

 Black Fanegas
6 de novembre a les 20h
Dòria Llibres, 6€

 Dirty & Harry + Talcö
4 de desembre a les 19h
Dòria Llibres, 6€

 DLuiset
29 de gener a les 20h
Dòria Llibres, 6€

 Carles Duart
26 de febrer a les 20h
Dòria Llibres, 6€

 Carola Ortiz
26 de març a les 20h
Ca l'Arenas, 6€

 Anna Andreu
30 d'Abril a les 20h
Ca L'Arenas, 10€

 Zesc + Tiger Mosquito
21 de maig a les 19h
 Can Boet, 8€