El M|A|C inicia un cicle de xerrades en línia sobre art contemporani

Notícia

noticia
Data de la publicació : 11.05.2020

Els projectes de “El relat de…” que el M|A|C  ha treballat amb les escoles han començat sempre amb una o dues sessions en què s’ha apropat a l’art contemporani a través de les diverses maneres de treballar dels i les artistes.

El centre d’art mataroní vol traslladar aquestes xerrades amb forma de píndola a partir d’aquest dimecres 13 de maig amb el títol “Parlem d’art contemporani”. Ho farà els dilluns, dimecres i divendres fins al 17 de juny a 2/4 d’1, a través del canal d’Instagram @mac_mataro.

L’educadora d’art contemporani Cor Mercadé serà qui s’encarregarà d’aquestes xerrades que van adreçades a majors de deu anys. Es tractaran temes com artistes que fan servir les seves creacions per denunciar coses: socials, polítiques, climàtiques, d’artistes que conviden l’espectador a participar, d’artistes que fan servir el cos, el seu cos, com a suport, i d’artistes que parlen del valor de l’art, entre d’altres. La primera de les sessions tractarà de com els elements de la nostra quotidianitat esdevenen peces d’art.

Podeu consultar tota la programació aquí