El Campament Reial ofereix un recorregut per l’univers màgic dels Reis d’Orient

noticia
Data de la publicació : 25.12.2021

Al Campament s’exposarà per primera vegada la Carrossa del Carbó, construïda amb els diners que es van obtenir de la venda de les entrades de Les Santes

El Campament, situat de nou al Parc Central, consta d’un recorregut per l’univers dels Reis guiats per alguns dels personatges més emblemàtics de la Cavalcada de Mataró. 

En Tempus i el seu ajudant - en Tic-Tac - donaran la benvinguda als visitants, els esquimals seran els encarregats d’organitzar i embolicar els regals, els carboners estaran preparant el carbó per aquells petits i grans que no s’han portat del tot bé aquest any. Ho faran a la carrossa que enguany s’estrenarà a la Cavalcada i que es podrà veure per primer cop. Els patges reials podran guiar els infants que vulguin donar les cartes a les Missatgeres Reials perquè aquestes les facin arribar a Ses Majestats. Les Missatgeres repartiran caramels als més petits.

El Campament Reial estarà obert els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i 3 i 4 de gener de 17 a 21 h, i els dies 25, 26 de desembre i 1 i 2 de gener de 10 a 13 h i de 17 a 21 h. Per accedir a la carpa, els majors de 6 anys hauran de dur mascareta. No caldrà inscripció prèvia per fer la visita.