Dia Internacional de la Dansa a Mataró

29 d'abril


A causa de la previsió meteorològica, els actes previstos pel diumenge 28 i el dilluns 29 d'abril se suspenen i se celebraran en dates noves que us farem saber tan aviat com sigui possible!

29 és dansa és la commemoració que fem a Mataró del Dia Internacional de la Dansa, omplint l'espai públic de moviment. El seu principal objectiu és dur la dansa a l’espai compartit, els carrers i les places, fent-la visible i accessible per a promoure consciència de la seva capacitat transformadora. Enguany hi haurà activitats, trobades formatives i processos que de ben segur ens enriquiran en molts aspectes. Veniu i balleu amb nosaltres!

Programació del 29 és dansa


29 és dansa - commemoració del Dia Internacional de la Dansa és un projecte compartit entre la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i el col·lectiu Dans Invitro, i compta amb la participació i implicació d'associacions de comerços, centres educatius, centres de gent gran i escoles de dansa de la ciutat.

Si voleu conèixer una mica més l'equip de ballarines i creadores que formen part del col·lectiu Dans Invitro, visiteu el seu web