Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural

Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural
C. de Pablo Iglesias, 83
08302 Mataró
Tel. 758 23 61
cultura@ajmataro.cat

Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor
C. de Pablo Iglesias, 83
08302 Mataró

Tel. 93 758 22 06
p.montnegre.cdmataro@diba.cat
Cal que concerteu cita prèvia 

Can Boet és un equipament municipal per a la gestió del patrimoni cultural de la ciutat de Mataró en els àmbits de l'arqueologia i de les ciències naturals. 

Hi trobem el centre d'interpretació del jaciment arqueològic de la vil·la romana de Torre Llauder i el Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor.

Ambdós són centres de documentació i de recerca que tenen l’objectiu de fer difusió i fomentar l’estudi i la promoció del patrimoni arqueològic i natural.

El centre integra els col·lectius d'investigadors voluntaris que col·laboren en aquests àmbits: el Centre d’Estudis d’Arqueologia i Història de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central.

Cada últim diumenge de mes a les 12 h, de setembre a juny, s’hi programen activitats familiars dirigides a nens i nenes a partir de 5 anys. Les activitats estan basades en el coneixement del medi natural i inclouen una part pràctica i vivencial a l’espai físic de l’edifici i als seus entorns. També s’hi programen exposicions, conferències i altres activitats. 

El Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor segueix atenent les consultes a través del correu electrònic p.montnegre.cdmataro@diba.cat 

També podeu consultar el catàleg de documentació i publicacions dels Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona aquí